dijous, 7 de juny del 2018

diari Ara, banalitzar la injustícia no, gràcies

L’Ara, ha caigut en el parany de convertir-se en premsa mescla del cor i groga.
Premsa del cor: Amb el vídeo, l’Ara, normalitza l’activitat dins de la presó de Junqueras, Romeva i Forn. No calia, qui més qui menys pot fer-se una idea de com deuen dur el dia a dia dins del centre penitenciari, és a dir, dignament intentant mantenir la saludable activitat física i mental necessària per no caure en l’estat d’insubmissió apresa que a tanta gent li agradaria succeís.
Premsa groga: Aprofitant la injusta situació de Presos Polítics, fer conèixer imatges del dia a dia agafades amb una càmera oculta, l’Ara, esbomba el vídeo que, de fet, és el que ens hagués agradat de veure un cop a instàncies d’un judici just dins o fora de l’Estat espanyol, aconseguís la llibertat de les persones que ara, injustament estan patint absurdes mesures preventives de presó i no cal dir-ho, a condició que elles, personalment, autoritzessin la difusió de les imatges.
Si de cas, quan l'estiu quedi enrere, i el mal son de l'excepcional situació de repressió del govern de torn de l'Estat espanyol, faci un tomb en positiu cap a la democràcia, senyores i senyors del diari Ara, ja podreu frivolitzar sobretot allò que, això sí,  els protagonistes i estiguin d'acord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada