dijous, 7 d’abril de 2016

del Km 0 al Km 1000, una vergonyosa actitud comercial

Quatre dies de pluja a última hora no han fet gaire més que donar un discret cop de mà a l’estalvi d’aigua dels aspersors que pràcticament tot l’hivern han funcionat cada dia pel cultiu d’aliment Km 0 per alimentar el bestiar boví o vacu.
Evidentment la pagesia com sempre, malgrat els avenços tecnològics, segueix essent una qüestió vocacional convertida en professió de patiment i, un cop restats els costos dels guanys, sovint de risc rendible pel minso benefici que tot just dóna per anar tirant.
Ah!, i mentre els camps continuen fent honor a la bellesa panoràmica de l’illa enlluernant als turistes i visitants, els hotels i restaurants que els donen servei, per qüestions de les lleis de mercat, seguiran vergonyosament i descaradament abastint-se el rebost amb un producte làctic o carni Km 1000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada