divendres, 12 de setembre del 2014

V, la diada i la feina de fer pons

L'èxit de la convocatòria no deixa indiferent a ningú. La pedagogia democràtica que escampa la ciutadania de Catalunya, ja és digna de figurar entre els llibres de text del futur país i de tenir-la en compte en els de qualsevol de l'Europa democràtica i la resta del món. 
Qui ho hem anat seguint pels diferents mitjans de comunicació, ni els més pocs inclinats al dret a decidir, han pogut dissimular l'èxit de públic i organització de l'acte d'ahir a Varcelona (genial a qui se l'hi ha ocorregut).
Les persones independentistes de tota la vida i que ja tenim una edat, no podem més que sentir-nos orgulloses de la bona feina de base feta per l'Òmnium i l'ANC, i, per a les dones que li donen veu i de les persones que fan pinya al seu entorn, només s'he m'acut dir que totes plegades han treballat (i segur que seguiran fent-ho) com verdaderes “balangueres” nascudes a Catalunya.
La Balanguera, cant que mai ens cansarem d'oir-lo en la veu i deix del poble balear. Estem a prop, molt a prop compartint llengua i costums, només cal anar unint i enfortint els pons que ens agermanen i poder formar allò que una bona part de la gent d'aquí l'arxipèlag ja va veient amb bons ulls, com és el fet de formar part  d'uns països catalans, on ningú que respecti la democràcia s'ha de trobar estrany, i   segur que una bona part dels baleàrics que viuen a Catalunya i dels catalans que vivim a ses Illes Balears, hem de poder integrar-nos en el somni català d'aconseguir aquest futur lliure i digne ara encara en construcció. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada