dimarts, 17 de juny del 2014

jaume sastre

Abatut i segurament enrabiat amb si mateix un home, després de 40 dies, ha deixat de fer una vaga de fam. Abatut, per la feblesa de forces i, enrabiat amb si mateix, pensant segurament que no ha pogut aconseguir allò que ell volia, i aquí s’hauria de recordar la frase de Mahatma Gandhi: La nostra recompensa es troba en l'esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
Això d’emmalaltir per voluntat pròpia, requereix dosis de control mental perquè no t’afecti el patiment dels que estimant-te estan a prop teu i així cedeixes a les veus que et demanen veure’t fort per continuar junts el dia a dia de lluita ja sigui fora o a dins del període escolar.

La lliçó de Jaume Sastre: El seu singular exemple de lluita contra les injustícies, només té cabuda en persones d’envejable força de voluntat -ell o ha estat i això l’honora- perquè ens fan fer un examen de consciència quan pensem si nosaltres mateix no actuem frívolament si, quan reivindiquem qüestions de manera massa prudent i amb pors d’arriscar-nos, no estem preferint perdre dignitat a materialitat.

La  vaga de Jaume Sastre: També ha estat alliçonadora, tal qual l’opinió expressada per moltes persones en el seu bloc, bloc, doncs sens dubte ha fet i farà molt de mal a la persona del Sr.? Bauzá que ha quedat com l’emperador del conte Hans Cristian Andersen, despullat davant la ciutadania, ja que, en aquests 40 dies, ha quedat palès que cada vegada més se’l veu i veurà com un mediocre polític sense un bri de sensibilitat ni d’argument personal que li serveixin per defensar gairebé res i molt menys aquest TIL que, com un dictador de pacotilla, va atrevir-se a imposar sense consensuar-ho democràticament amb mestres, mares i pares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada