dijous, 16 de maig del 2013

el perill de les bones accions.


resposables de BBVA y de ASPANOB, durante la entrega de 

                        la ayuda al proyecto solidario.

      


Si, d'acord una donació de 10.000 € però, ¿quant li ha costat al minso estat del benestar aconseguit,  l'exorbitant rescat dels vostres fallits, per mal gestionats, bancs?

Si, d'acord un regal de 10.000€ però, ¿quants milions d'aquesta fraudulenta moneda administreu evadint-la a paradisos fiscals que domineu i coneixeu com casa vostra?

Si, d'acord 10.000 € que donen una mica d'oxigen a una dramàtica situació d'una exemplar i esforçada associació de criatures afectades pel càncer però, ¿quants milions d'euros en “títols de preferents” heu atresorat dins els despatxos de les vostres oficines obligant als vostres empleats a que oferissin aquest producte tòxic als ingenus estalviadors, tramant una mena de “corralito” amb caràcter de legal?

Sí, d'acord 10.000 € de fotografiada beneficència però, ¿quants escandalosament alts sous dels també  escandalosament nombrosos alts càrrecs de la vostra entitat o de les empreses de les quals sou jutge i part nodrides d'ex-ministres, us heu adjudicat per poder ser els manaires d'un sistema de salvatge capitalisme?

Sí, d'acord 10.000 € esperançadors -tot i que sabem que la seva utilització serà  de curta durada de temps- però, ¿quantes famílies, amb malalts o no, perjudicades per l'abusiva usurera llei hipotecària que us beneficia i que  heu aconseguit  de no  modificar ni un 5%, del que la famosa ILP demanava, amb la qual cosa seguiu ofegant l'hipotecat o atresorant capital immobiliari?

Si, d'acord 10.000 € però heu de saber que aquests són tal qual com el nivell dels vostres cervells: vergonyosos, insultants, sagnants i mediocres.

Tony Judt, en el seu llibre “El món no se’n surt”  ja ens avisava del “perill de les bones accions” que poden obnubilar, -per que no és revolti-, el cervell del poble oprimit i espoliat;  aquestes “bones accions” que fan els mateixos que  són els causants del saqueig ciutadà i, en aquest cas volen silenciar o endarrerir la temuda lluita de classes amb 10.000 miserables euros.



1 comentari:

  1. Només puc entendre aquestes " bones accions " com a una enfermetat cronica , un cinisme malaltis, per a fer-se perdonar ,justificar ,exonerar uns actes punibles .Potser anulables en les seves ments brutes però de segur que en el cor ( no dic anima perque senzillament no en tenen ) hi tenen ferides que mai acaben de cicatritzar.
    Com deia una amistat en comú : tot el que no sigui negoci no és. Llavors qualsevol filosofia queda inexistent.

    Em qued recordant a Ulrike , Unabomber ... Si tot aquest 15m ens posesim d´acord...potser si que hi hauria alguna cosa a celebrar.
    mentres ...insubmissió !!!

    ResponElimina