divendres, 19 d’abril del 2013

els silenci dels anyells



Govern i oposició de l’Estat Espanyol. Tot està conxorxat i programat, aquesta legislatura l’acabaran duent a terme tot el que els dicti aquesta Alemanya imperial  que ja ha conquerit el domini d’ Europa, el seu desig pendent des de feia dècades ja el tenen a tocar de la mà. No els ha calgut ni tancs ni bombes sobre el territori ni vaixells guerra torpedejant els dels estats contraris, aquests tipus de lluita ja són, com les creuades, cosa del passat en el vell continent. Ara, la “dictadura del Mercat” ja és el sistema emprat per les conquestes territorials i de  població. 

Tant els perdedors com els vencedors de les antigues guerres, emmirallats pel “sistema del mercat” s’han convertit en una potent dreta, tan potent que es permet el luxe (per allò de no desvirtuar el significat de la Democràcia) de mantenir i tolerar   al seu servei una desdibuixada  oposició denominada esquerra, una esquerra que pateix la síndrome d’Estocolm per tots els costats i sembla ser que, també per tots els costats va espargint el virus de la indefensió apresa que la majoria de la població patim.

Per això aquesta desviació ideològica sorgida a  l’estat espanyol i que ha fet diana senyalitzant i denunciant la especulació del sistema, la popularitat de les plataformes dels afectats per les hipoteques, al govern, a la banca i a la oligarquia latent, els semblant intolerables les demandes de la ILP presentada, per això no li han fet cap tipus de cas, menyspreant amb prepotència feixista el milió i mig de signatures que l’avalaven, i no només això sinó que no toleren que les víctimes que estan sacrificant no ho acceptin amb silenci resignat ordenadament, sense sorolls ni crits de lament o ràbia. Ens volen anyells per un sacrifici perfecte en el present i en el futur. A major glòria del Mercat,  el poderós Déu del nou segle XXI. Amén. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada