dimecres, 2 de gener del 2013

contenidors- rateres- humanes sense cadafal


Quina mala llet la dels dissenyadors i empreses que comercialitzen els grans bidons de ferro per recollir la roba que fa nosa a l’armari perquè algú diu que ja ha passat de moda o la que ha decebut per la seva ínfima qualitat, gràcies al baix cost emprat en els components de teixit tint i confecció.
Quina mala llet perquè, a consciencia, han ideat un mecanisme d'entrada sense possibilitat de fer marxa enrere, un dispositiu d’accés que si algú s’arrisca a abocar-se per recuperar el farcell de roba dipositat per error o per treure'n en el cas de necessitat, queda atrapat patint una cruel agonia abans de ser rescatat o de morir.
Quina mala llet perquè passar per alt aquest riscos demostra l’afany de castigar a l’usurpador del preat tresor de roba vella usada amb la qual algú ja te muntada una cadena de distribució.
I quina mala llet continguda ens fan tenir a la ciutadania quan veiem aquests despropòsits perquè, se suposa que, tant els enginyers com els dissenyadors d'objectes que formen part del mobiliari urbà, han de tenir una qualificada preparació per detectar qualsevol situació que pugui atemptar a la salut pública, i si això els passa per alt, seria bo saber com han aconseguit el títol professional ells i els encarregats d'avaluar, mitjançant, se suposa també, rigoroses probes de control, el pro i contra de qualsevol tipus de moblatge destinat a l'us ciutadà.
Ara, desprès de tres morts, la d'una nena i la de dos joves de menys de 30 anys, diuen que retiraran de la via pública els mortals enginys....,quina mala llet i també quina barra, la dels ajuntaments que van autoritzar la ubicació dels mortals contenidors i no van reaccionar com calia, ni en el primer cas de perill ni en la primera ni en la segona mort. De vegades costa de creure que part de la recaptació dels nostres impostos s'utilitzi per pagar el sou de tanta incompetència professional o institucional.


1 comentari:

  1. Aquesta mala llet és molt preocupant, perquè vol dir que la intel·ligència humana es fa servir contra els humans. Aquests contenidors han estat encarregats per algú, i elaborats per dissenyadors i enginyers que s'han esforçat en convertir-los en trampes. Totes aquestes persones tenen nom i cognom, i podrien ser el teu veí, que sembla tan educat i bona persona.

    ResponElimina